Csomagajánlatok

Síeljen szállodánktól alig 20 percnyire az eplényi Intersport Síarénában, majd pihenje ki a nap fáradalmait Veszprém legnagyobb wellness részlegében.

Bővebben

Éledező természet, madárcsicsergés, főtt sonka és kalács illata... mindez Veszprém egyik legszebb pontján, a Séd-patak völgyében. Töltse az ünnepet a négycsillagos Betekints Hotel**** vendégszeretetében.

Bővebben

Felejthetetlen élmény az egész családnak. Töltsenek el egy kellemes hétvégét Veszprém legnagyobb wellness részlegével rendelkező szállodájában, ahol most a testi felüdülés mellé Állatkerti belépőt is biztosítunk.

Bővebben

Csendes környezet, romantikus szobai bekészítés érkezéskor, mennyei háromfogásos vacsorák, 1 órás privát esti wellness használat ajándék koktéllal... Mi ezekkel a szolgáltatásokkal tudunk hozzájárulni párja elvarázsolásához.

Bővebben

Fedezze fel Veszprém és környéke páratlan látnivalóit, majd kapcsolódjon ki 1000 négyzetméter alapterületű, három szinttel és napozó tetőterasszal rendelkező wellness központunkban. Félpanziós ellátást tartalmazó csomagajánlatunk egész évben foglalható.

Bővebben

Töltse az EHF Bajnokok Ligája hazai mérkőzéseinek hétvégéit Veszprémben, pihenjen a Telekom Veszprém aktuális ellenfelével egy szállodában.

Bővebben

Töltsön el néhány kényeztető napot Veszprém legnagyobb wellness központjával rendelkező szállodájában. A kikapcsolódás mellé csomagunk reggeli ellátást tartalmaz.

Bővebben