VeszprémFest 2021

VeszprémFest 2021

2021.07.12-18.

2021-ben nyolc napon át, három helyszínen, minden idők legizgalmasabb fesztiválkínálatával várja látogatóit a VeszprémFest. A História Kertben és a Veszprém Arénában felállított nagyszínpadokon a nemzetközi jazz, pop és világzene sztárjai lépnek majd fel, a prémium zenei fesztivál harmadik helyszínéül szolgáló Jezsuita Romkertben pedig a hazai zenei élet világhírű kiválóságai adnak koncerteket.

Július 16 és 18 között három rendkívüli produkciót láthat a közönség.

  • A sorozat nyitányaként, július 16-án a VeszprémFest történetében legtöbbször fellépett művész, Miklósa Erika Balázs János kíséretében ZongOpera címmel ad koncertet.
  • Július 17-én a Paganini+ programmal​​​​​​​ Balázs János és​​​​​​​ József Lendvay mellett az a​​​​​​​ Szakcsi Lakatos Béla / SACHI lép színpadra, aki 2004-ben ott volt az első fesztivál fellépői között.
  • Július 18-án a VeszprémFest Classic záróakkordjaként​​​​​​​ Tompos Kátya és Balázs János Cziffra Café című estjét élvezheti a közönség.

A VeszprémFest Classic koncertsorozat előadásai a Cziffra Fesztivál (​​​​​​​CZF - Fesztivál Cziffra György emlékére) és a VeszprémFest közös szervezésében jönnek létre.

Sir Tom Jones és Jamie Cullum - világsztárok, akik évekkel ezelőtt már zajos sikert arattak a VeszprémFesten. A két művészt 2021-ben ismét a prémium zenei fesztivál fellépői között köszönthetjük: Jamie Cullum július 14-én a História kertben, Sir Tom Jones július 18-án a Veszprém Arénában ad koncertet!

Jegyek már kaphatók: https://veszpremfest.jegy.hu

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!