Síeljen Eplényben

INTERSPORT SÍARÉNA EPLÉNY

#hóóriás

Az eplényi Intersport Síaréna igazi felvonó-nagyhatalom. Náluk található Magyarország első 4 üléses felvonója, az Audi Sport felvonó, valamint egy második ülőszékes, az Intersport 2 üléses sífelvonó is! Emellett még három csákányos, két tolókaros és egy műanyagköteles felvonó garantálja a minimális sorbanállást.

Az Intersport Síaréna változatos, 7984 méter hosszú pályarendszerén 16 különböző útvonalon lehet hódolni a téli sportoknak. Eplényben található Magyarország leghosszabb egyben, megállás nélkül síelhető útvonala, amely 1927 méter hosszú és teljesen kezdőbarát kék jelzésű szakaszokból tevődik össze. Teljesen kezdőktől a profikig mindenki jól érzi magát a különböző pályák kavalkádjában, legyen az snowboardos vagy síelő.

A freestyle stílust kedvelők részére is jó hírünk van, náluk található a 2016-ban megújult NITRO SNOWPARK! Új elemek, új struktúra és megjelenés!

Az Intersport Síaréna több napra kínál kellemes, aktív kikapcsolódási lehetőséget az egész családnak, egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig.

 

További információ: siarena.hu

Síeljen Eplényben, szálljon meg a Betekintsben

Mitől lehet még klasszabb a bakonyi sítúra? A finom ételektől és az ellazulást garantáló wellness-élményektől.

 

Sícsomagunkról ITT tájékozódhat bővebben!

 

Foglalja le szállását a síelés időtartamára Nálunk, alig 20 percnyi autóútra a Síarénától és élvezze az élménydús nap végén kényeztető szolgáltatásainkat.

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!