Fotós nyereményjáték

Éld át újra!

A nyereményjáték időtartama: 2020.08.18-10.18.

Van néhány jó fotód a Betekintsről? Most újra átélheted, amit egyszer már sikerült lencsevégre kapni. Küldd el nekünk a legjobban elkapott pillanatokat ÉTTEREM, WELLNESS, vagy HOTEL kategóriában és légy Te az, aki elviszi értékes nyereményeink egyikét!

Ha még nem jártál nálunk, vagy nincs fotód a helyről, akkor se csüggedj. Szavazz lájkoddal a szerinted legjobban sikerült képre és nyerd meg utalványaink egyikét!

A játék menete:

A FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZTVEVŐINEK:

2020. augusztus 18 (20:00 óra) - szeptember 18. (8:00 óra) között küldd el az általad kiválasztott kategóriába azt az 1 db képet, mellyel szeretnél pályázni a győzelemre. Kategóriánként 1 fő, 1 db képet küldhet, így amennyiben 2, vagy 3 kategóriában is szeretnél játszani, maximum 2, vagy 3 kép beküldésére van lehetőséged. A beküldés módja a következő:

  • Címzett: nagy.adam@betekints.hu
  • Tárgy: Fotópályázat - (az általad kiválasztott kategória, vagy kategóriák) "HOTEL" és/vagy "ÉTTEREM és/vagy "WELLNESS"
  • Csatolmány: ide várjuk a kategóriánként maximum 1 db fotót
  • Levél szövege: Neved, Lakcímed (ahova amennyiben Te leszel a nyertes, postázhatjuk nyereményed)

A szeptember 18. (8:00 óráig) beérkezett pályázatok közül kiválasztjuk kategóriánként az általunk 5 legjobbnak ítélt fotót, melyeket szeptember 19-én közzéteszünk facebook oldalunkon. ITT INDUL A SZAVAZÁS...

A SZAVAZÓKNAK:

A szeptember 19-én közzétett, 3 kategóriába sorolt képekre lájkokkal tudtok szavazni. 1 fő, kategóriánként 1 db képre szavazhat a like gomb megnyomásával, így a 3 kategóriában összesen 3 "szavazatot" tudunk figyelembe venni ugyanazon személytől. A játék végéig beérkezett lájkok közül, kategóriánként 1 fő nyertest sorsolunk ki. 

TOVÁBB FACEBOOK OLDALUNKRA >>>

 

NYEREMÉNYEK:

A fotópályázat résztvevői közül kategóriánként a legtöbb lájkot kapott kép beküldője lesz a végső nyertes*, a szavazók közül pedig kategóriánként 1 főt sorsolunk ki 2020. október 19-én, 14:00 órakor.

A HOTEL kategória nyertes fotósának és szavazójának nyereménye: 

1-1 db 50.000 Ft értékű szállás voucher, mely felhasználható a Betekints Wellness & Konferencia Hotelben****

Az ÉTTEREM kategória nyertes fotósának és szavazójának nyereménye: 

1-1 db 10.000 Ft értékű éttermi voucher, mely felhasználható a Betekints Étteremben

WELLNESS kategória nyertes fotósának és szavazójának nyereménye: 

1-1 db, 2 fő részére szóló napi belépő, mely felhasználható a Betekints Wellness & Konferencia Hotel**** wellness központjában

 
A nyeremények készpénzre nem válthatók és nem átruházhatók!
*Egy személy kizárólag egy kategóriában nyerhet (amelyben a legtöbb lájkot kapott képe szerepel). Amennyiben egy személy egy másik kategóriában is a legtöbb lájkot szerezte, a nyeremény a következő legtöbb lájkot szerző kép beküldőjére száll kategórián belül.

RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT

ITT ELÉRHETŐ>>>